Goed Cadeau ABC

De Beste Cadeau's ABC

El Naturalista boots zijn super mooi

Ik ben sinds kort in het bezit van El Naturalista boots, boots die je niet in elke schoenenwinkel tegen komt. Ik heb nu een paar laarzen gekocht met drie  verschillende kleuren. Ik zag ze in de etalage bij een van de Van Bommel winkels staan en ik was meteen verkocht. Gelukkig waren deze laarzen er ook nog in mijn maat. Heb namelijk al vaker meegemaakt dat ik leuke schoenen in de etalage zag staan, en bij binnenkomst kreeg ik te horen dat deze niet meer in mijn maat te verkrijgen waren. Ik heb inmiddels deze boots al meerdere keren aan gehad, en ik heb nog nooit zo vaak een leuke reactie gehad als op deze boots. Iedereen wil weten waar ik deze boots heb gekocht. Inmiddels heb ik via internet ook de site van Van Bommel schoenen gevonden, ook hier staan heel veel verschillende, maar zeker ook heel veel leuke schoenen en laarzen. Ik weet wel zodra ik weer op zoek ben naar nieuw schoeisel ik eerst op deze site ga kijken. Zeg nou zelf, wat is makkelijker om lekker vanuit je luie stoel met je laptop op schoot nieuwe schoenen te bestellen, in plaats van een drukke winkel in te moeten op zoek naar schoenen.  TempImg

Meer verhalen